4 geheimen die je Smartphone voor je heeft

Sunday, October 30, 2016

Je Smartphone weet veel meer dan je denkt, sterker nog er zijn verschillende geheimen die hij voor je heeft waarvan je jezelf niet bewust bent. Neen, we hebben het niet over afluister geheimen, maak je geen zorgen, maar eerder over enkele straffe statistieken over je belgedrag.

 

Als er 3 beltonen zijn verstreken dan weet ik dat er 77% kans is dat je niet zal opnemen

Wat een wijsneus onze Smartphone, na 3 beltonen begint hij al te denken “zou ik niet doorschakelen naar je Voicemail want nu ga je toch niet meer opnemen”. Blijkbaar is er na 3 beltonen nog slechts 23% kans dat je effectief zal opnemen. Maar waarom laten we allemaal dan zo lang onze telefoon rinkelen alvorens door te schakelen?

 

Ik schakel mensen wel door naar de voicemail maar 67% haakt in

Naast een wijsneus is onze Smartphone nog cynisch ook, hij zegt ons om vroeger door te schakelen naar onze Voicemail maar weet al te goed dat 67% van de bellers inhaakt zonder een bericht te laten. Prima advies, bedankt daarvoor! Als je nog dergelijke schitterende ideeĆ«n hebt bel mij dan šŸ˜‰

 

De meeste van je zakelijke oproepen krijg je op maandag en dinsdag tussen 8.00 en 11.30

Dat had ik wel wat vroeger willen weten, dan had ik mijn agenda wat anders ingepland. Nu heb ik elke middag een lijst van gemiste gesprekken waar ik eindeloos moet naar terugbellen om ze aan de lijn te krijgen, niet echt handig.

 

56% van je oproepen zijn tijdverlies

Nu ben je me even kwijt, ik krijg het advies van mijn Smartphone om vaker de telefoon op te nemen en dan zegt hij me doodleuk dat 56% van de oproepen tijdverlies zijn? Blijkbaar bestaat meer dan de helft van onze oproepen uit het noteren en vervolgens uitvoeren van een taak, iets wat je met andere woorden heel gemakkelijk via e-mail had kunnen afhandelen.

 

Verbaasd? Wij ook toen we deze gekke cijfers voor het eerst te zien kregen. Zet je wel tot nadenken over de efficiƫntie van je huidige telefoonverkeer, niet?Leave a Reply

XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top