Hoe informeer ik mijn persoonlijke assistente over mijn vakantie?

Wednesday, July 18, 2018

Let Nikki know you are on vacation

Het is al een geweldige zomervakantie geweest! Misschien ga je nog naar de zon, naar de bergen of blijf je gewoon thuis om even goed te rusten. Maar wat vast staat is dat je wil genieten van je paar dagen rust. Gelukkig heb je je assistente, Nikki, die hiervoor kan zorgen. Maar wat moet je haar allemaal meegeven voordat je in vakantie modus gaat? 

 

Stuur je persoonlijke assistente een berichtje

Vertel je persoonlijke assistente via een berichtje dat je afwezig bent! Vergeet niet om de start- en einddatum van jouw vakantie te vermelden, voeg een kort berichtje toe die ze aan jouw bellers moet meegeven.

Bijvoorbeeld: “Vraag aan mijn contacten dat ze alles nog een keer op mail zetten of een terugbelmoment inboeken in mijn agenda”

Deel jouw agenda

Vergeet jouw agenda niet te koppelen aan de applicatie! Door de agenda met jouw assistente te delen zal ze onmiddellijk kunnen zien dat jij gedurende een specifieke periode niet bereikbaar bent. Indien een contactpersoon jou graag aan de lijn had gehad, kan jouw persoonlijke assistente een terugbelmoment inplannen van zodra je terug bent.

Vraag Nikki om jou op de hoogte te brengen van deze terugbelmomenten van zodra je terug bent. Zo zul je dit zeker niet vergeten als je na de vakantie toch nog even met je hoofd op het strand of in de bergen zit.

Beschik je over meerdere agenda’s? Geen probleem. Je kan meerdere agenda’s aan de applicatie koppelen.

OverWAT?

Wil je door niemand gestoord worden en geen voicemails ontvangen? Maak dan gebruik van onze override functie. Al je contacten zullen nu naar de assistente doorgeschakeld worden als je niet opneemt, ondanks de filteringen die je op contactniveau hebt aangebracht.

Wil je toch een onderscheid maken tussen privé- en professionele contacten? Door jouw contacten aan de applicatie te koppelen, kan je op contactniveau ervoor kiezen wie doorgeschakeld moet worden naar de persoonlijke assistente en wie niet.

Neemt een collega jouw taken over gedurende je verlof? Dan kan je eveneens gebruik maken van de filtering op contactniveau. Zo kan je bepaalde contacten (bijvoorbeeld je belangrijke klanten), forwarden naar je collega.

Pas je welkomstboodschap aan

Als laatste stap kan je ook nog jouw welkomstboodschap heel gemakkelijk personaliseren. Dit is de boodschap die de assistente zal gebruiken om je bellers aan de telefoon te begroeten. Hierin kan je ook nog eens benadrukken dat je op vakantie bent.

Zo, je kan nu met een gerust hart genieten van je welverdiende vakantie. 

Leave a Reply

XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top