iReachm.com en Teamleader bundelen krachten

Friday, November 11, 2016

Eerst en vooral willen we onze collega’s van Teamleader feliciteren met hun succesvolle Series B kapitaalronde, een schitterende prestatie en een nog sterkere basis voor de verdere Europese groei!

Het kon niet uitblijven, het succes van Teamleader was ook iReachm.com niet ontgaan en de vraag voor integratie met het platform van de Gentse wonderboys stond op de bucketlist van vele van onze klanten. Vandaag kondigen we dan ook met trots aan dat onze klanten hun account kunnen koppelen met de Teamleader omgeving.

Wat houdt dit nu praktisch in?
Dankzij de koppeling met Teamleader komen alle gegevens die verzameld worden door de Persoonlijke Assistentes nu ook rechtstreeks in Teamleader te zitten. Een eerste stap in de richting van een CRM systeem dat zichzelf invult 😉

Maar daar stopt het niet, in een volgende fase zullen Teamleader gebruikers ook in staat zijn hun mobiele gesprekken en bezoeken automatisch op te slaan in het CRM platform. Tovenarij? Niet echt, gegevens die worden verzameld op de Smartphone van de gebruikers worden gedeeld met Teamleader die deze dan slim in hun platform wegschrijven.

Marketeers kunnen alvast beginnen dromen van een goed gevulde CRM, Sales Managers van accurate bezoekrapporten en CRM gebruikers van minder administratie.

 Leave a Reply

XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top