iReachm.com haalt kaap van 25.000 oproepen

Thursday, October 20, 2016

Begin oktober heeft iReachm.com de magische grens van 25.000 oproepen bereikt. Maar liefst 25.000 oproepen werden succesvol afgehandeld door het team van Persoonlijke Assistentes. Een kleine rekensom leert ons dat dit klanten ruim 3.500 uur aan extra productiviteit heeft opgeleverd.

Als pionier op het vlak van mobiel telesecretariaat betekent deze mijlpaal niet alleen commercieel een goede zaak maar heeft het ons ook toegelaten om heel wat feedback te verzamelen van gebruikers om de dienstverlening nog te verbeteren. In november lanceert iReachm.com dan ook versie 2.1 van zijn App waarbij de gebruiker meer mogelijkheden krijgt om zijn telefoonverkeer te beheren.

We verwelkomen tevens Daphné Winants in ons team die als Senior Business Developer verantwoordelijk is voor advies en begeleiding van nieuwe en bestaande klanten. Zij krijgt hierbij de steun van collega’s Nikki en Sofie die het commerciële team van iReachm.com versterken.



Leave a Reply





XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top