iReachm.com officiële partner van Nelectra

Monday, June 26, 2017

iReachm.com kondigt vandaag officieel de samenwerking aan met Nelectra, de beroepsfederatie voor al wie actief is in de elektrosector. Dankzij deze samenwerking krijgen bestaande en toekomstige leden tegen een voordelig tarief toegang tot het aanbod van iReachm.com.

Vanuit iReachm.com werd al langer nauw samengewerkt met verschillende elektrotechnische installateurs en elektrohandelaars om hun bereikbaarheid en productiviteit te verhogen: “De sterke aanwezigheid in de elektrotechnische sector heeft ons aangezet om samen met Nelectra na te denken over een meer structurele samenwerking.” vertelt Peter Staveloz van iReachm.com. “De leden van Nelectra kunnen enerzijds een korting verkrijgen op het abonnement bij iReachm.com. En anderzijds wie voor het eerst klant wordt bij IreachM  en vervolgens lid wordt bij Nelectra, krijgt een aanzienlijke korting bij iReachm.” Christophe Louage, adviseur bij Nelectra zegt zeer blij te zijn met de samenwerking met iReachm.com: “Het nieuwe partnerschap past binnen ons kader van het goed ondersteunen van de zelfstandigen en kmo’s uit de elektrosector. We zijn dan ook zeer verheugd om de drempel tot het innovatieve aanbod van iReachm.com te verlagen voor onze leden.”

Sinds 1960 biedt Nelectra een innovatieve meerwaarde aan elektrobedrijven door een breed aanbod van dienstverlening die ondersteunt, informeert, adviseert en vormt. Ze bevordert een efficiënte bedrijfsvoering van de leden en staat bedrijven bij in het innovatief ondernemen, organiseert hiervoor de nodige infosessies en ondersteunt haar leden/klanten in de aandacht voor hun opleidingsbeleid.

iReachm.com, opgericht in 2015, biedt met haar Personal Assistant App een alternatief voor de klassieke voicemail. De beller wordt namelijk niet naar een voicemail maar naar een persoonlijke assistent doorgeschakeld die de boodschap aanneemt, de contactgegevens van de beller noteert, en enkele intelligente call-back mogelijkheden aanreikt om de contactpersoon te bereiken. Ze speelt daarmee in op de nood van bedrijven naar een beter time management en productiviteit.

www.nelectra.be – Els Heyrman – els.heyrman@nelectra.be – +32493517868

www.ireachm.com – Peter Staveloz – pst@ireachm.com – +32477766456

Voordeel voor leden van Nelectra: https://www.nelectra.be/ireachm

Aanmelden voor iReachm.com proefperiode: http://ireachm.be/nl/nelectraLeave a Reply

XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top