iReachm Laureaat Digital Pioneer 2018

Thursday, November 22, 2018

BRUSSEL – Samen met Google en PwC ging Trends op zoek naar de Trends digital pioneers 2018. Bedrijven en organisaties die een belangrijke digitale transformatie hebben gerealiseerd. Een digitaal project dat innoverend en vooruitstrevend is, dat een impact heeft op het bedrijf en de hele maatschappij. De Trends Digital Pioneers zijn enorm fier op hun realisatie en willen hun best practices graag delen met andere bedrijven.

Op woensdag 21 november, tijdens de Nacht van de Trends Digital Pioneers werden de 24 Trends Digital Pioneers gehuldigd en werden hun digitale oplossing voorgesteld in The Pioneers Village.

iReachm.com wist zich als Digital Pioneer 2018 in de categorie Sales te manifesteren naast 3 andere genomineerden waaronder NMBS, Nanopixel en Inoopa. Een mooie bekroning voor de verschillende digitale inspanningen die werden geleverd met het oog op de verbetering van de productiviteit van verkoopteams.

Het ingediende dossier bestond uit een Digitale Assistente die verkopers helpt om vanuit hun wagen het CRM systeem in te vullen door gebruik te maken van Speech-to-Text technologie. De CRM Bot voor Sales Teams werd warm onthaald door de jury maar moest uiteindelijk nipt de duimen leggen voor het team van Nanopixel.Leave a Reply

XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top