Nathalie Smagge en Bram Vervacke kiezen voor iReachm.com

Friday, June 9, 2017

iReachm.com kondigt de samenwerking aan met 2 nieuwe partners, Nathalie Smagge, actief in Telemarketing & Consultancy en Zoka, het bedrijf van Bram Vervacke, actief in ICT & Automatisering. Beiden zullen actief het aanbod van iReachm.com promoten en verdelen op de Belgische markt.

“We zijn verheugd om Nathalie en Bram te verwelkomen als Partner”, zegt Nicky Dumont, Partner Success King bij iReachm.com. “Onze diensten zijn een prima aanvulling op hun bestaande aanbod en zijn er dan ook van overtuigd dat we een zeer succesvolle samenwerking tegemoet gaan.”

Nathalie Smagge reageert positief op de nieuwe samenwerking: “Niet alleen het aanbod van iReachm.com is zeer complementair met mijn huidige activiteiten maar ik kan tevens rekenen op een structurele samenwerking op het vlak van sales & marketing dankzij het aantrekkelijke Partner Programma van iReachm.com.”

iReachm.com, opgericht in 2015, biedt met haar Personal Assistant App een alternatief voor de klassieke voicemail. De beller wordt namelijk niet naar voicemail maar naar een persoonlijke assistent doorgeschakeld die de boodschap aanneemt, de contactgegevens van de beller noteert, en enkele intelligente call-back mogelijkheden aanreikt om de contactpersoon te bereiken. Ze speelt daarmee in op de nood van bedrijven naar een beter time management en productiviteit.

 

Nicky Dumont (Partner Success King iReachm.com) ndu@ireachm.com of +32 468 40 67 68

Bram Vervacke (Zaakvoerder Zoka ) info@zoka.be of +32 486 54 27 98

Nathalie Smagge nathalie.smagge@gmail.com of +32 495 88 45 40Leave a Reply

XHTML: U kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Top